Healthy

READY…STEADY…YUMP!

Poza Dani de pus fullscreen pe Laptop

Deja nu mai e un secret pentru nimeni faptul că iubesc călătoriile! Ba chiar cred că petrec mai mult timp călătorind decât acasă. Singura problemă este că ajung tot mai rar la sală. Iar asta îmi creează un mare disconfort. Mai ales că țin mult să mă mențin in shape.

Așa se face că, acum o lună, am descoperit yump.ro – prima platformă de Live Streaming Fitness dedicată exclusiv femeilor din România. Trebuie să recunosc, între mine și YUMP a fost dragoste la primul Live Streaming! Ador faptul că mă pot menține în formă oriunde aș fi! Indiferent că vrei să slăbești sau doar să te menții frumoasă, cu YUMP o poți face smart & easy, de acasă sau de la birou.

CUM ADICĂ LIVE FITNESS?Snapseed 3

Adică poți urma cursuri de fitness și yoga realizate de traineri profesioniști prin Live Streaming direct pe televizorul, laptopul, telefonul sau tableta ta. Este ca și cum ai avea un antrenor personal, doar că nu mai pierzi timp cu drumul, traficul sau aglomerația din sala de fitness. Te antrenezi direct de la tine din sufragerie sau chiar de la birou. Iar dacă ratezi un curs live, ai întotdeauna la dispoziție înregistrarea.

EXPERIENȚA MEA CU YUMPPoza pt articol blog 2

Ceea ce îmi place cel mai mult este că planurile YUMP sunt gândite exclusiv pentru nevoile femeilor. Iar asta mă ajută să am rezultate mai bune decât dacă aș apela la planuri generaliste. Când vine vorba de un stil de viață sănătos, nu se aplică formula one size fits all!

Iar personalizarea nu se oprește aici. Din prima zi de YUMP îți creezi un profil doar al tău, în care îți alegi ce obiective, nevoi și preferințe ai. În funcție de răspunsurile tale, ți se alocă programul de fitness + nutriție cel mai potrivit. Planurile YUMP țin cont de faptul că nevoile de mișcare și alimentație ale unei tinere mămici sunt diferite de cele ale unei femei care vrea să scape de câteva kilograme pentru a arăta fit în costumul de baie – chiar dacă ambele au același obiectiv: să slăbească. 

De exemplu, dacă ești proaspătă mămică și vrei să slăbești, YUMP îți alocă acele cursuri care să nu te solicite fizic atât de intens (dat fiind că ai născut recent), care să te ajute să îți corectezi postura și să scapi de durerile de spate venite odată cu sarcina, iar planul tău alimentar va ține cont de faptul că alăptezi și că nu ai voie să începi diete radicale, care te pot afecta negativ și pe tine și pe copilul tău. Iar dacă ești ca mine, adică vrei doar să te tonifici și energizezi, crede-mă că Dani te va scoate rapid din comfort zone și te va motiva să dai tot ce ai mai bun din tine pentru un corp de invidiat.

So, are YOU ready to YUMP? Poza pt articol blog 1

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Stefania
    February 13, 2019 at 4:29 pm

    Cât costa?

  • Leave a Reply