Travel

Say Yes To The World

IMG_4174

Toata lumea apropiata mie stie foarte bine ca atunci cand e vorba de calatorii, sunt prima care sare sa spuna “Da,hai”. Daca stau sa ma uit in spate, la ultimii doi ani, am fost mai mult plecata de acasa. Indiferent de unde se iveste ocazia de a mai vedea o destinatie noua, ii dau curs pentru ca mi se pare ca sunt la varsta ideala pentru a vedea culturi noi, locuri si oameni diferiti de tot ce cunosc eu. 

Calatoriile mi-au schimbat foarte mult perspectiva asupra vietii, m-au educat mult si se pare ca in momentul in care incepi fii “calator de meserie”, there’s no way back. Vrei sa vrei tot mai mult si mai mult. 

Cred ca am fost si norocoasa pana acum, mi se pare ca in momentul in care mi-am pus in gand ca vreau sa merg intr-o destinatie, cumva Universul a creat energia necesara in jurul meu care sa ma duca pe mine in locul respectiv. 

De exemplu la inceput de an ma uitam la un episod din Black Mirror,episod care ma impresionase prin peisajele pe care le avea locatia unde erau facute filmarile. Era vorba de Cape Town si am intrat dupa pe internet sa vad ce presupune sa plec in Africa. Guess what? Peste 2 saptamani zbor spre Africa de Sud. 

Ce vreau sa spun este ca daca iti doresti cu adevarat sa vezi lumea, iti gasesti circumstantele, prietenii si metodele necesare pentru a putea calatori. Am amici care spun “pai da, insa eu n-am prieteni care sa mearga cu mine in vacante”. Eu o mare parte din locuri le-am vazut singura. Spre exemplu atunci cand am plecat in America, am plecat complet singura. 

Insa da, ideal este sa vezi lumea alaturi de persoanele dragi tie si sa poti sa strangi toate amintirile langa acei oameni care conteaza. Si acum ajung si la ideea principala a acestui articol. 

Probabil una din cele mai safe companii cu care am zburat pana acum este Lufthansa, nu-mi amintesc sa fi avut vreodata intarzieri sau neplaceri cauzate de ei. Ei bine, cei de la Lufthansa iti dau acum ocazia sa spui si tu DA lumii, si nu oricum ci alaturi de toti prietenii tai. Ma rog, aproape toti :) 

E o campanie initiata de ei care se numeste #SayYesToTheWorld, campanie prin care poti castiga bilete de avion pentru tine si inca 10 prieteni de-ai tai, spre orice destinatie Lufthansa. Pe scurt: te inscrii in concurs, iti inviti pana la 10 prieteni sa se inscrie si mergeti impreuna in vacanta. Suna minunat, nu-i asa?

Sa va explic repede si pasii concursului: 

•Pune cursorul pe harta, pe destinatia unde ti-ar plăcea să calatoresti si înscrie-te în competitie;

•Dupa ce vei confirma participarea la concurs, vei primi pe email un link unic prin care îti poti invita până la 10 prieteni să mearga cu tine in vacanța

•Trimite linkul prietenilor tăi. Cel puțin un prieten trebuie să confirme înscrierea în concurs. 

•Puteti castiga bilete pentru toata gasca catre o destinatie operata de Lufthansa, la alegere. Aeroportul de plecare al participanților poate varia, atata timp cat toate aeroporturile de plecare se afla în reteaua Lufthansa. Numarul maxim de bilete caștigate este de 11 (gazda + inca maxim 10 prieteni). Daca vei adauga în concurs doi prieteni de exemplu, si tu vei fi norocosul câștigător, atunci veti câștiga împreună 3 bilete de avion. Tu poți pleca din Berlin, dacă dorești, iar prietenii tăi din Bucuresti.  

Mai vin cu cateva informatii utile si-anume: trebuie sa te asiguri ca prietenii tai au vazut ca i-ai recomandat in concurs si ca vor intra si ei folosind linkul primit pe email si isi vor confirma datele personale. Ca sa intri în concurs trebuie ca cel puțin un prieten de-al tău să confirme participarea. Acelasi prieten poate fi recomandat de mai multe persoane. Spre exemplu: gasca voastra de 11 prieteni se poate inscrie de 11 ori in concurs.

Concursul este valabil până pe 30 noiembrie 2018, iar castigatorul va fi selectat prin tragere la sorti în decursul a 30 zile de la terminarea concursului, asa ca zic sa va grabiti pentru ca nu mai este foarte mult timp la dispozitie. Link direct catre concurs gasiti aici

Si inchei prin a va mai anunta ca pentru cei pe care campania #SayYesToTheWorld i-a facut să viseze la calatorii, Lufthansa ofera un voucher de 20 euro pentru orice zbor cu plecare din România, valabil pentru călătoriile efectuate în perioada 01.11.2018 – 31.01.2019. 

Voucherul poate fi descărcat accesând următorul link: 

https://promotion.lufthansa.com/lhro2018_buh2/  

Deci? What are you still waiting for? Go and #SayYesToTheWorld 

Snapseed

IMG_0906IMG_1339IMG_2916IMG_5609IMG_6075IMG_6158

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply