Lifestyle

What’s your next city break?

IMG_2530

Atunci cand te gandesti ca vrei sa incepi sa calatoresti mai mult, cu siguranta primele locuri care iti vin in cap pentru o vacanta sunt marile capitale sau orasele cu cele mai spectaculoase locuri. Londra, Milano sau Paris au fost primele orase pe care le-am vizitat dupa ce capitania (aka mama) si-a dat permisiunea ca pot pleca in lumea mare de una singura.

Apoi tot Londra, Milano si Paris sunt locurile de unde pleaca tot ce tine de moda. Fashion week-uri se tin acolo, marii designeri ii gasesti acolo, paste delicioase sau baghete crocante tot acolo, pe toate le poti bifa in aceste 3 metropole.

Mi-am petrecut mult timp in toate aceste orase si e destul de greu sa aleg unul preferat, fiecare isi are farmecul sau. Insa poate ca cel mai aproape de sufletul meu este Londra, oras din care va si scriu aceste randuri, dintr-o camera de hotel foarte aproape de Tower Bridge. Contribuie mult faptul ca o perioada scurta de timp am locuit acolo si dupa Bucuresti, este orasul in care ma regasesc cel mai usor. Stiu toate stradutele din centru, stiu toate magazinasele ascunse, stiu care e cel mai scurt drum cu bicicleta din Hyde Park pana la Buckingham Palace, unde se mananca cel mai bun sushi si de unde poti sa faci cele mai frumoase poze :)

Si-acum ca am terminat sa ma vand pe partea de ghid turistic, as vrea sa va spun si cum puteti avea voi ocazia sa vizitati Londra. Sau Paris si Milano.
Poftim? Londra e mai misto? Stiu, dar am zis sa va las pe voi sa alegeti…

Asadar este clar sezonul in care ne schimbam cu totii garderoba, profitam inca de reducerile de vara (unde mai este cazul) sau ochim de la bun inceput colectiile noi din magazinele preferate. Si aici intervine partea frumoasa. Daca se tot se duc banii pe shopping, sa stiti ca se pot duce si in directia unei vacante.
Cum? AFI Cotroceni iti da ocazia sa te inscrii in competitia pentru un city break intr-una din destinatiile de vis pentru toti pasionatii de moda – Londra, Milano sau Paris. Adica, pe scurt, daca faci cumparaturi in valoare de minimum 300 de lei, valoare cumulata din maximum trei bonuri din perioada campaniei, le prezinti la punctele de inscriere de la intrarea Far sau Galaxy si intri automat in competitia pentru unul dintre cele trei premii mari ale campaniei. Tare, nu?

Eu zic ca este o ocazie ce nu merita ratata, cumparaturile se fac oricum si daca tot sunteti in AFI Cotroceni, dureaza 5 minute ca sa inscrieti in aceasta competitie.

Cum vi se pare? As vrea sa stiu si parerile voastre in legatura cu aceste orase, daca le-ati vizitat, ce v-a placut, ce mi-ati recomanda si voi sa mai vad in Londra etc.

Ne auzim curand! IMG_2540IMG_7232IMG_7226CDB72E32-B509-47BE-B6B5-3775B3EE86E96E2BF78E-9D37-4338-8936-2FDB69F2B3B5

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cristina
    October 29, 2018 at 3:25 pm

    Londra e prima si urmatoare pe. Lista mea!!!! Sper cit mai curind sa pot avea actele si sa plec so viistez!!!! Milano am. Vazut mo deja de 5 ori si de fiecare data ma lass gara cuvinte 😍😍😍😍 Paris è ceva wow!!! De as avea posibilitate as sta acolo 6 l’uni pe an e ceva ne nedescris ❤️❤️❤️❤️❤️
    Dar tu esti o minume ador ultima ta vacanza in Russia si sper sa vedem mai multe poze si video 😍😍❤️❤️🇷🇺🇷🇺

  • Leave a Reply