Lifestyle

The new Joe Noir

lapte

Zilele trecute imi faceam curat in dulap, mi-am dat seama ca majoritatea hainelor mele sunt negre. Si gri. Dar mai mult negre. Si de fiecare data cand ma duc la cumparaturi, prima data ma uit la o piesa de culoare neagra. Mi se pare ca atunci cand porti negru, your attitude pops out.

Poate si obsesia mea pentru ciocolata este legata tot de faptul ca imi place negru. Sau oare pentru ca ma cheama Negru? :))

Oricum, ce voiam sa zic este ca am vazut ca napolitana Joe si-a schimbat haina, s-a transformat in Joe Noir, iar eu deja mi-am facut provizii acasa cu cea din lapte. Imi amintesc ca eram in liceu si cand tineam cure de slabire, mereu o comiteam cu napolitana Joe invelita in ciocolata. Deci atunci nu exista nimic mai bun pentru pauza mare decat o napolitana din aia. Si de altfel, cand ma intrebi sa-ti spun ce napolitana mananc, nu stiu alta decat Joe. Ca am crescut impreuna, e ca vecinul de la 3 pe care il stii asa de bine, stii la ce scoala a fost, care i-a fost prima iubita etc.

Posibil sa ma fi dus prea departe cu discutia,ideea e ca daca aveti chef de ceva dulce, poate incercati si desertul nou de la Joe, o aparitie crocanta de napolitana neagra cu gust fin si intens de lapte. Yeees! :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ioana Ciont
    November 7, 2017 at 4:15 pm

    Și eu am amintiri din copilărie legate de napolitana Joe: dintre toate dulciurile, era cel mai așteptat desert pe care-l primeam de Moș Nicolae :)) și știam mereu că o să-l primesc 😀
    La școală în pauză nu prea îmi permiteam un asemenea răsfăț, de obicei aveam pachețel de acasă, iar dacă se întâmpla să primesc ceva bănuți de buzunar, îmi ajungeau pentru un covrig (era 0.50 de bani pe vremea aia!).

  • Leave a Reply