Healthy Lifestyle

Picioare de podium Workout by Philips Lumea, motivated by WorldClass

philips-147

Din moment ce m-ati tot intrebat pe Instagram detalii in legatura cu programul de antrenament pe care l-am inceput de 2 saptamani la World Class, era necesar sa vin cu un articol in care sa va spun despre ce e vorba.

Suna cam asa: Picioare de podium Workout by Philips Lumea. Antrenamentul tine 8 saptamani,timp in care ma voi antrena cu Anca Surdu, campioana la gimnastica aerobica, pentru a ajunge in final la picioare de podium. Ce inseamna Picioare De Podium? Niste picioare sanatoase, ingrijite, definite cu ajutorul Ancai si cu ajutorul aparatului Philips Lumea, Anca fiind si ambasadorul acestei campanii. Deci da, mi-am propus ca in saptamanile ce urmeaza sa ma tin serios de sala si sa reincep tratamentul de epilare cu IPL (din lipsa de timp, n-am fost foarte constiincioasa cand m-am apucat prima data de el) cu aparatul de la Philips despre care v-am mai povestit aici. Tratamentul cu Philips Lumea lasa pielea fina si catifelata, rezultatele se vad dupa primele tratamente, iar dupa 8 saptamana de utilizare, fix cat tine si workout-ul nostru la WorldClass cu Anca, pielea devine si mai neteda pentru mai mult timp. philips-52

Suntem 15 femei (multe din online pe care le stiti deja) la aceasta clasa dedicata antrenamentului picioarelor si ce va pot spune, dupa primul workout cu Anca, este ca nu exista sentiment mai placut dupa ce iesi de la clasa! Anca are o energie incredibila, e adevarat ca mi s-a parut grea prima ora, mai ales ca nu mai fusesem la sala de ceva timp, insa cand ma uit la ea, la ce corp are, ce atitudine… nu-ti vine sa mai scoti pe gura vreun “nu mai pot”.

Wish me luck, imi doresc tare mult sa nu chiulesc si sa reusesc sa merg la toate clasele si concomitent sa fac tratamentul cu Philips Lumea. O sa va tin la curent cu tot ce inseamna acest program, insa daca aveti intrebari, le puteti lasa aici sau ma gasiti si mai repede pe Instagram. :)
Also, sa stati pe-aproape pentru ca urmeaza si un concurs, una din voi va putea participa si ea la acest program de antrenament, insa revin cu detalii curand.philips-86philips-92philips-168

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply