Fashion

Fall alert #LONDONISINOURJEANS

lee-cooper1091

M-am bucurat foarte tare sa vad cum, in ultima luna, mi-ati trimis poze din magazinele din toata tara cu noua campanie de la Lee Cooper in care apar si eu.

Da, am facut din nou echipa cu celebrul brand englezesc de blugi, asta pentru ca mi-a placut mult de la bun inceput ideea acestei campanii si stiam ca lucrez cu o echipa de profesionisti.

#LONDONISINOURJEANS spune povestea ta si a perechii tale de jeans preferata. ACEA pereche din denim de calitate, cu inscriptiile statement ale etichetei rosii Lee Cooper ce simbolizeaza denimul autentic britanic, original East London, cu traditie de la 1908.

Colectia toamna-iarna 2017/2018 vine cu croieli ce au fost gandite si perfectionate in ani, cut-uri ce urmeaza tendintele dar si liniiile clasice. Skinny, straight-cut, boot-cut si boyfriend: 4 tipuri de jeans, in mai multe nuante de albastru, asteapta sa le probezi, sa alegi ce ti se potriveste si sa te indragostesti de tine purtand jeans.

So, in timp ce va las cu imaginile de mai jos, astept parerea voastra despre colectia noua de la Lee Cooper. lee-cooper1151
 lee-cooper1109lee-cooper1138lee-cooper2197

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply