Fashion

Peace, Love & Bikinis

IMG_2922

La inceputul verii am sunat o buna prietena din State sa o intreb ce site-uri de costume de baie imi recomanda pentru ca voiam sa-mi cumpar cateva noi si imi doream modele ceva mai deosebite dar si calitative. Gasisem ceva insa nu m-a convins atat de tare incat sa apas pe butonul de “shop”. O luna mai tarziu aflu despre KHONGBOON ca au intrat pe piata din Romania si incep sa caut modele pe site.

Ca sa va faceti repede o idee despre aceste costume de baie, incep prin a va spune ca revista Elle le-a numit ” one of the hottest swimwear brands of 2015″ si ca au aparut in editorialele revistelor din lumea intreaga. Atunci cand a pus bazele acestui brand, creatoarea lor, Supaporn Khongboon, s-a inspirat din toate calatoriile ei in jurul lumii, astfel ca design-ul acestor costume de baie se diferentiaza prin simplitate, calitate, printuri aparte, iar materialele folosite pentru confectionarea lor sunt de cea mai buna calitate.  Si daca vi se pare ca “you’ve heard it all before”, cel mai bine este sa testati treaba asta pentru ca numai asa va veti convinge. Eu deja le-am recomandat tuturor prietenelor mele.

Am facut o mica selectie din costumele de pe site, dar mai sunt o gramada de alte modele pe care le gasiti aici. FullSizeRender 13Processed with VSCO with f2 presetIMG_1355FullSizeRender 12FullSizeRender 14

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply