Beauty

Beach waves – updated tutorial 2017

9A6A5495

Dupa intrebarea “ce fond de ten folosesti?”, cred ca urmatoarea intrebare pe care o primesc cel mai des este legata de parul meu. Cum il aranjez, cum il fac sa arate ordonat dar totusi messy, ondulat dar totusi lejer. Raspunsul e cat se poate de simplu, il ondulez imediat ce ma spal pe par si coafura ramane asa pana la urmatoare spalare, fara sa mai fie nevoie sa mai intervin cu ondulatorul. V-am mai aratat intr-un tutorial mai vechi pe YouTube ce aparat folosesc pentru stylingul parului meu, si-anume ondulatorul automat Philips Pro Care.

Pe-atunci aveam parul destul de lung, intre timp m-am tuns dar rutina a ramas aceeasi si cred ca genul acesta de coafura nu se demodeaza niciodata si se potriveste pentru orice sezon. Indiferent de eveniment, nunti sau zile de nastere, evenimente glossy la care particip, de fiecare data parul meu e posesor de “beach waves”. Nu mi-au placut niciodata cocurile, coafurile foarte fixate si aranjate si cred ca un lool lejer intodeauna castiga in fata unuia studiat si mult gandit. 9A6A53549A6A5406

Pentru ca acum vine vara si pentru ca un beachy waves arata irezistibil, m-am  gandit sa fac impreuna cu Sorin Stratulat, un update al tutorialului de aranjare a parului meu. Am mai invatat si cateva trucuri de la Sorin, in legatura cu temperatura de folosire a aparatului (eu foloseam 210 grade, cea mai ridicata temp si nu era chiar indicat pentru tipul meu de par, destul de subtire), dar si in legatura cu timpul de ondulare a suvitei.

Nu stiu cate mai am de invatat in legatura cu trucurile de aranjare a parului, dar mereu se intampla ca atunci cand ma vad cu Sorin, sa mai fur cate ceva de la el. Ca sa nu mai spun ca e o sursa de energie pozitiva de fiecare data.

So, mai jos aveti un update al tutorialul de ondulare a parului cu Philips Pro Care, dati-i un play si lasati-mi si un comentariu despre cum vi se pare si voua aparatul pentru ca stiu ca sunt multe dintre voi care il folosesc.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply