Beauty Fashion

Monday Minute with Philips Moisture Protect

img_5002

In ultima perioada, am fost atat de aglomerata, s-au intamplat asa de multe evenimente si de fiecare data trebuia sa fiu aranjata si gata de poze. Dintre toate look-urile pe care le adopt pe parcursul anului, cel mai mult imi place cand am parul relaxat, aranjat natural, un beachy, messy waves care nu iese din moda niciodata. Este look-ul pe care voi il admirati cel mai mult in pozele mele, de care ma intrebati cel mai des si va ganditi ca acord foarte mult timp parului meu, cand de fapt treaba nu sta chiar asa. Toate vrem volum mult la par, vrem acel “dezordonat aranjat” care sa nu arate ca am stat jumatate de ora sa ne facem parul.

De multe ori folosesc un ondulator, dar cand vreau buclele mai “alungite” (if you know what I mean), folosesc placa de par.

Si aici vine sa ma ajute placa Philips Moisture Protect! Daca o aveti, stiti deja de ceimi place. Daca nu, here goes:

 • are 3 setari de temperatura (150C, 175C, 200C);
 • ingrijirea cu ioni ofera efect anti-static;
 • se incalzeste in doar 15 secunde;
 • are placute flexibile;
 • si, cel mai important, are un senzor special care masoara si protejeaza nivelul de hidratare din parul tau. Asta se vede cel mai bine atunci cand iti porti parul perfect intins.

Cand imi fac bucle cu placa, tin mereu varful aparatului in jos, ca si cum as trage de bucla. In felul asta ies mai “alungite”, cum spuneam, si mai putin rotunde.

La final, dupa ce am terminat cu stylingul, folosesc pudra de volum de la Bumble and Bumble, v-am mai povestit despre ea, si/sau un spray de texturare de la L’Oreal, Wild Stylers 60’s Babe. Si gata, aveti volumul asigurat!

Insa,decat sa tot vorbesc, mai bine va convingeti singure cum sta treaba. In clipul de mai jos e un scurt “Get ready with me” cu cateva tips and tricks, so just hit the PLAY button.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mihaela
  December 12, 2016 at 9:14 pm

  Cred că știu ce o să le cer părinților de Crăciun?

 • Reply
  Alina Vrinceanu
  December 18, 2016 at 1:23 pm

  Metoda aceasta de facut bucle cu placa mi se pare cea mai faina din tot ce am vazut. Acum in sfarsit am inteles si eu cum trebuie sa tii placa.

 • Leave a Reply