Healthy

Switched to Philips Sonicare DiamondClean

IMG_6263 2

Acum o luna de zile, poate chiar mai bine de o luna, faceam un sondaj pe InstaStory legat de ce periute de dinti folositi, daca aveti una manuala sau electrica si daca stiti de beneficiile pe care le aduce folosirea celei electrice. 

Asta pentru ca urma sa trec si eu la utilizarea unei periute de dinti mai performanta si ma interesau parerile voastre in legatura cu acest subiect. M-am bucurat sa vad atatea mesaje primite de la voi despre igiena orala si cate sfaturi mi s-au dat pe aceasta tema, drept urmare, va anunt ca am decis sa trec la periajul dintilor cu Philips Sonicare DiamondClean. 

Sunt in perioada de acomodare acum, abia ce am inceput sa o folosesc si pentru ca mi-am dorit sa stiu de la bun inceput toate informatiile despre acest produs, am luat-o pe prietena mea, Sorina Fredholm la o vizita prietenoasa in cabinetul unui doctor stomatolog. 

N-am sa mai intind mult vorba aici pentru ca ne-am intins suficient cu vorba in clip, o sa revin cu un review complet al periutei dupa cateva saptamani de testare, dar pana atunci iata tot ce treebuie sa aflati despre Philips Sonicare DiamondClean: 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply