Lifestyle

Happy Home with Lem’s

171A0420

M-am gandit de cateva ori sa abordez cu voi subiecte care tin de locuinta in care traim, mai mult din curiozitate pentru obiceiurile pe care le aveti vizavi de felul in care va decorati casa. Cred foarte mult in energia pe care o are o locuinta, in energia celor care traiesc in ea si de asta sunt destul de selectiva cu persoanele care vin la mine acasa.
Sunt adepta stilului simplu, destul de minimalist, nu-mi plac culorile in casa, poate doar accente de culori pe ici-colo, insa in general se intampla sa-mi placa spatiile mari si luminoase, fara mobilier in exces. Tin minte ca am auzit intr-o zi de la un arhitect un lucru care mi-a ramas in minte: penntru fiecare 10 culori reci folosite, trebuie sa ai una sau doua calme. Cand zic reci, ma refer la albastru sau verde, pe cand cele calde se apropie de rosu. Daca vorbim de luminozitate fin casa, eu ador sa vad cum invadeaza lumina intreaga camera, ma rog…mai putin dimineata, cand suna alarma si trebuie sa sar din pat. Atunci ador mai mult draperiile, recunosc.
Nu tin cont de foarte multe reguli de feng shui, asta pentru ca nu prea le cunosc, imi mai spune mama cand vine pe la mine in vizita, ce plante sa nu tin in dormitor, in ce directie sa fie indreptat patul, de ce e bine sa nu acoperi colturile etc.
Insa daca e ceva ce am retinut foarte bine pana acum este faptul ca indiferent cum e mobilata casa, intodeauna o casa curata duce spre o minte curata.
Mi s-a intamplat in perioade aglomerate sa nu reusesc sa fiu la zi cu ordinea din casa si sa-mi dau seama ca nici nu dadeam randamentul cu care eram obisnuita. Imediat cum eliberam spatiul din jurul meu, parca mi se “elibera” si capul. De atunci e regula pentru mine: tidy house, tidy mind. O data sau de doua ori pe an e bine sa trecem prin lucrurile pe care le tinem stranse “pentru ca o sa-mi mai trebuiasca”. Dar ce nu e folosit de mai mult de 2-3 luni, poate fi aruncat sau donat celor care nu au.
Daca acum cativa ani ignoram complet magazinele de mobila, acum cand imi spune cineva “hai cu mine sa caut o canapea”, sunt prima care spune da. Si cred ca asta se dezvolta odata cu trecerea anilor, varsta, cine stie :))
Asa am dat peste Lem’s, un brand de mobila 100% romanesc, produs chiar la fabrica Lemet din Campina si daca vara e anotimpul ideal pentru a face schimbari in casa, poate va inspira ceva din piesele lor, mai ales ca au reduceri de pana la 55% la toate produsele Lem’s pana pe 30 iulie.
E o mobila pentru toate gusturile si mai ales buzunarele :) inspirata de romani, pentru romani.

Pics by Nico Grigore

Locatie: Lem’s Mega Mall Bucuresti 171A0415171A0425171A0428

171A0442171A0447171A0463171A0467171A0475

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    iulia
    July 14, 2017 at 12:48 pm

    buna!imi poti spune,ce parfumuri sunt in poza?
    https://www.instagram.com/p/BKQepeMBG32/

  • Leave a Reply