Lifestyle

It’s OK to change for summer

rsz_befunky_collage4

Ca-mi fac veacul la Baneasa Shopping City stiti deja! :) Ca a inceput cea de-a doua editie Summer Fest v-am anuntat, insa nu v-am spus ca toata buna dispozitie si reducerile vor tine pana pe 30 iulie.

Startul a fost in weekendul 16-18 iunie cand Extravaganza și Music Fest au adus dj internationali si nationali si au marcat acest eveniment cu shopping pana tarziu in noapte, muzica buna si filme (si cu ocazia asta ar trebui sa mai bifez si eu cateva filme la cinema-ul din Baneasa ca de unde eram o cinefila impatimita si aveam mereu locul meu rezervat in sala, acum nici nu mai stiu ce premiere au fost). Si daca tot suntem la capitolul filme,mai vreau sa va spun ca timp de trei zile, între 7 – 9 iulie, ai ocazia să vezi pentru prima oara sau sa revezi anumite filme, la Grand Cinema & More, în cadrul festivalului Movie Fest. Ziua de 7 iulie este ziua dedicata filmelor de actiune, 8 iulie este rezervata eroilor si supereroilor, iar duminica, 9 iulie este ziua dedicata comediei.

Deci pe scurt, weekendul cu Extravaganza a fost un weekend in care am reusit sa ma revad si cu oameni pe care nu i-am mai vazut de ceva timp si asta All In The Name Of Fashion.

Iar pentru weekendurile ce vor urma, (daca sunteti in Bucuresti ) e bine ca sa stiti ca Music Fest va continua in cadrul centrului comercial in perioadele 14-16 iulie, 21-23 iulie, 28-30 iulie, in intervalul orar 18:00-23:00. Iar pasionatii de baschet 3×3 vor putea participa la competitia Baneasa Streetball desfasurata pe terenurile special amenajate din apropierea intrarii în centrul comercial, în weekendul 30 iunie – 2 iulie.

La mine shoppingul in aceasta perioada de reduceri merge foarte bine :)) fara sa am nevoie de ceva anume. Eu doar reactionez instant la cuvantul “reduceri”, asa ca ne vedem la mall, unde sper sa nu ne batem pe ultima pereche de pantofi!

And by the way, rochia de mai jos e de la Nissa si o gasiti, evident, la magazinul lor din Baneasa Shopping City.

FullSizeRender 4rsz_dsc_0040

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply