Lifestyle

It’s ok to live your fairytale. All in the name of fashion.

Imagini Activari (3)

Cand eram mica si auzeam intrebarea “Mergem la circ?”, eram prima din familie care sarea in sus de bucurie. Circul era rar si era bucuria suprema! Era o lume in care intram pentru cateva ore si plecam fascinata de acolo, cu povesti de spus pentru o luna inainte.
Intre timp, ca adult, am devenit fanul altui circ, diferit fata de ce vedeam cand eram copil. Genul de circ care ma transforma din nou in copil si pe care l-as revedea de mai multe ori. Se numeste Cirque du Soleil, l-am vazut prima data la Londra acum cativa ani si daca nu ati fost deja sa-l vedeti pana acum, sigur ati auzit de el. E o experienta pe care TREBUIE s-o traiti!
Ei bine, anul acesta Baneasa Shopping City aniverseaza 9 ani de la deschidere si cu ocazia asta, vizitatorii au posibilitatea de a gusta in exclusivitate din experienta Cirque du Soleil.
Cum?
Pe 2 mai, incepand cu ora 19:00, vizitatorii centrului comercial au posibilitatea sa vada in premiera un scurt fragment din spectacolul Varekai by Cirque du Soleil, o introducere a celor 7 reprezentatii pe care artistii internationali le vor sustine in luna mai in Bucuresti. Dar asta nu e tot, vi s-au pregatit mai multe surprize in perioada urmatoare pentru ca Baneasa Shopping City e gata sa va faca dintr-o simpla experienta de shopping, o adevarata experienta memorabila. Vor avea loc mai multe activitati depre care puteti afla mai multe aici, eu una sunt nerabdatoare sa le bifez pe toate (insa cel mai mult ma tenteaza Aerotrim Acrobat Experience) asa ca sper sa ma intalnesc cu voi pe-acolo. Poate mergem impreuna la Photo Corner si ne facem niste poze impreuna, marca Cirque du Soleil.
Si inainte sa va urez o saptamana minunata, va mai spun doar sa stati pe-aproape pentru ca voi organiza curand un concurs in care voi oferi gift vouchere de cumparaturi in cadrul magazinelor partenere Baneasa Shopping City, so talk to you soooon!
Pana atunci, mergeti si bucurati-va de toate minunatiile din mall.

S.
Imagini Activari (14)Imagini Activari (12)Imagini Activari (3)Imagini Activari (5)9 ani Baneasa Shopping City (1)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply