Beauty

Give Yourself a #goldenhour by Terre de Lumiere

FullSizeRender

Stateam zilele trecute si ma uitam la cer, ma gandeam la cat de sec e totul fara soare, fara lumina. Era o zi ploioasa, gri. Sunt una din persoanele termo-sensibile, ador caldura soarelui, rasariturile si apusurile. Mi se schimba starea incredibil de mult atunci cand e soare afara. Mi se pare ca pot sa fac orice intr-o zi insorita si calduroasa.
Si-n acea zi dadusem intamplator peste o poza cu un apus pe care l-am prins pe barca, in excursia mea din America, mai exact in Miami. Era fix acel moment de goldenhour, cand cerul parca e un actor care te tine captiv la scena lui, ce tine doar cateva minute. Efectiv nu aveam cuvinte de spus pentru ce aveam in fata ochilor. Nu-mi mai trebuia nimic, ma bucuram ca traiesc acea clipa si incercam sa inmagazinez cat mai mult din acel moment in memoria mea. Natura mereu gaseste forme de-a te lasa uimit, indragostit de momente si locuri.

Imi doresc foarte tare sa ajung in Provence, unde am auzit ca este cea mai breathtaking goldenhour, pe care trebuie s-o traiesti macar o data in viata asta.
Tot din Provence pleaca si ultimul parfum creat de L’Occitane, Terre de Lumiere, parfum ce surprinde natura din regiunea Provence fix in acea ora de aur, cand lumina reflecta frumusetea campurilor de lavanda.
Este un parfum personal, plin de mister, care pune accent pe emotie. E un buchet complex de note, printre care bergamota, lavanda fina, ceara de albine, boabe de tonka si seminte de ambrette.

732300l-640x0-w-3cb5a616

Si daca Provence nu e pe lista destinatiilor voastre, poate macar senzorial reusesc sa va duc acolo, pentru ca vreau sa ofer cu ocazia asta 3 parfumuri Terre de Lumiere. Ce aveti de facut pentru asta? Sa postati o poza cu un apus sau un rasarit pe contul vostru de Instagram, alaturi de hashtagurile  #goldenhour #loccitane #goldenSanziana

Aveti timp pana pe 12 aprilie, cand voi alege 3 dintre cele mai bune apusuri sau rasarituri. Succes!

***

Later edit

Castigatoarele concursului sunt: Olteanu Georgiana, Ana Maria (Skanamaria pe Instagram) si Cristina Trandafir.

Va rog sa-mi trimiteti un mail pe sanzianan@gmail.com cu datele voastre complete, pentru a va trimite parfumul.

Multumesc tuturor celor inscrisi, au fost niste poze senzationale, cu cele mai frumoase Golden Hour pe care le-am vazut.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply