Fashion Lifestyle

Come join my team for GLAMOUR STREET FASHION SHOW

IMG_8281

Cand iti intra in inbox un mail in care esti intrebata “Vrei sa faci parte din echipa de ambasadoare pentru Glamour Street Fashion Show?” well…you just can’t say NO!

Asa ca iata-ma anul acesta intr-un proiect care este nou pentru mine, dar in care sper sa-mi fiti alaturi si prin care sper sa va cunosc mai bine! Din ce am urmarit in online, editia de anul trecut s-a bucurat de mare succes, iar anul acesta ne propunem sa fie un eveniment cel putin la fel de reusit.

GLAMOUR Street Fashion Show va avea loc pe 20 octombrie, la Biavati Events, asa ca daca esti pasionata de moda, de street style, daca prietenele tale se inspira din tinutele tale si vrei sa te faci remarcata si te distrezi o seara alaturi de noi, te invit sa faci parte din echipa mea! You will not regret it!!

CE E DE FACUT?

Pai in primul rand trebuie sa ai peste 18 ani. Asta e regula principala :)

Apoi trebuie sa-ti faci o fotografie de streetstyle (format 600 x 900) inspirata din aceste 10 trenduri si un clip de prezentare (max. 60 secunde, va puteti filma cu telefonul :) ) in care sa imi povestesti cateva lucruri despre tine si despre tinuta pe care o porti. Easy peasy! Nu va ingrijorati ca e mai simplu decat pare! Promit!

Filmuletul si poza se urca aici, pe platforma dedicata evenimentului, impreuna cu informatiile tale personale. Atentie, data limita pentru inscriere este 5 septembrie. Dupa aceasta data, le voi alege pe cele 10 fete care vor face parte din echipa mea, iar in perioada 15 septembrie – 15 octombrie, cele 100 de participante vor fi votate de public. Votul publicului constituie 50 la suta din nota finala, urmand ca in seara evenimentului, pe 20 octombrie, fetele sa fie votate de un juriu de specialitate.

Deci nu-mi ramane decat sa va urez spor la poze si la filmat si va astept intr-un numar cat mai mare la inscrieri! Abia astept sa ne cunoastem si sa petrecem impreuna la cel mai stylish concurs din tara!! Let’s go!!

glamour-street-fashion-show-1-860x573

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply