Lifestyle

My first Electric Castle

IMG_9828

Am vrut sa scriu postarea asta repede, cat sunt inca sub influenta a tot ce s-a intamplat zilele astea la Cluj, so here goes!

A fost pentru prima data cand am participat la festival asa ca nu aveam deloc asteptari. De fapt, ba da, aveam asteptari in privinta vremii, inainte sa plec verificam prognoza in fiecare zi sa vad daca o sa ploua si ma rugam sa prind doar soare. In prima si a doua zi de festival a fost frumos, toata lumea era incantata si abia seara tarziu s-a lasat cu cativa stropi. Vineri, cand a fost prima zi pentru noi acolo, am reusit sa ne etalam tinutele de festival (adica eu, Diana Enciu si Laura Giurcanu, pentru ca in urmatoarele zile doar pelerina de ploaie si cizmele de cauciuc mai faceau parte din tinuta noastra), sa ne facem poze si sa ne incarcam cu multa energie buna. Cei de la Aperol Spritz ne-au facut sederea cat se poate de frumoasa la Cluj, pe toata durata festivalului si pentru asta vreau sa le multumesc Adelei si Andreei, au fost minunate!

Iar sambata a inceput haosul cu ploaia! Deci vreau sa va spun ca daca nu ploua, nu cred ca reuseam sa ne distram atat de tare! Pe cuvant! In astfel de situatii, depinde foarte mult de ce vrei tu sa vezi. Vrei sa vezi noroiul, ploaia care te uda, vantul? Sau vrei sa razi de toate astea, sa-ti creasca adrenalina si sa dansezi in ploaie ca nebunul pe muzica lui Skrillex? Noi am ales a doua varianta, ca multe alte mii de oameni, pentru ca daca te uitai in jur, pana la urma nimeni nu era deranjat de faptul ca afara vine potopul :)) In momentul in care mi-a intrat apa pana la glezne in cizmele de cauciuc, mi-am zis “fuck it”, ca mine mai sunt atatia si toata lumea rade de situatie! Cel putin asta am vazut eu. Si spun sincer ca sambata a fost cea mai nebuna si frumoasa seara. Duminica, in ultima zi, n-a mai plouat si desi m-am distrat, tot mai memorabil a fost sambata si am reusit sa vad si in alta ipostaza oamenii cu care m-am dus acolo, ipostaza de care am fost placut surprinsa.

Am cunoscut oameni tare faini. Si mi-am facut prieteni noi. Sper sa mai avem ocazia sa mai mergem in aceeasi combinatie undeva. :)

Felicitari organizatorilor, au pus la dispozitie multe activitati pentru public, au adus cea mai buna muzica, nu erau cozi aproape deloc la mancare si bautura, iar legat de ploaie, au facut tot ce s-a putut, in conditiile date. Si chiar pot sa spun ca ne apropiem tot mai mult de marile festivaluri de afara, la care ma uit mereu geloasa. Uite ca acum si Romania poate. All in one, toata experienta asta mi-a lasat un mare zambet pe fata. Si pentru asta traiesc si spre asta tind mereu, pentru experiente, amintiri, momente unice care sa-mi incarce memoria de-a lungul anilor.

So me, I’m a happy Electric person :)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Anna
  July 25, 2016 at 9:57 pm

  Foarte draguta experienta ta si cum ai impartasit-o!
  Hai cu un ochi si pe MissGrey Romania
  http://bit.ly/29Ua2w1

 • Leave a Reply