Beauty

Cafe Lancome

ROT_6569

Hello, girls!!

Pentru ca sunt primele zile de primavara (si e luna noastra, nu-i asa?) si pentru ca mi s-a parut o idee tare faina, vreau sa va fac cunostinta cu un nou concept, Cafe Lancome. E un concept de care vreau sa aflati si voi pentru ca eu am luat parte la el ieri si m-am simtit tare rasfatata. A fost un 1 martie minunat pentru mine! Pe cuvant!

Am vazut ideea asta si in alte tari si mi se pare foarte misto ca acum e si la noi! Practic sunteti invitate in atmosfera unei cafenele parisiene, unde o sa fiti rasfatate cu macaroons si cafea aromata siiii, abia acum ajung la partea cea mai buna, o sa aveti parte de o sedinta de makeup gratuita pentru a descoperi noua colectie de machiaj Lancome. Produsele sunt foarte bune, eu folosesc de mult cateva iar fetele de la machiaj au fost foarte dragute cu mine si m-au lasat sa testez ce produse am vrut . :)

Asa ca daca aveti o zi mai proasta, sau iesiti obosite de la cursuri sau de la munca si vreti sa aveti some “me time”, neaparat faceti un drum pana la mall Baneasa sau mall Promenada. Serviciul este disponibil in perioada 1-7 martie in magazinul Douglas Baneasa si intre 8-15 martie in Promenada, in fata magazinului Douglas.

O sa va placa tare!! Promit!

O primavara superba! ROT_6437

ROT_6748ROT_6404ROT_6414ROT_6857

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Criss
  March 3, 2016 at 9:37 am

  Foarte interesant si tentant! Eu chiar vreau sa-mi reinnoiesc trusa de machiaj. Cum trebuie sa procedam? Ne prezentam pur si simplu la magazin? Mersi!

  • Reply
   Sanziana
   March 3, 2016 at 9:49 am

   Da, doar mergeti acolo! Enjoy :)

 • Reply
  Alexandra
  March 4, 2017 at 1:53 pm

  Oau ce tare, din pacate nu locuiesc in Bucuresti! Te pup!

 • Leave a Reply