Lifestyle

10 things 2015 taught me

_MG_3931

10Trendurile nu inseamna nimic. Nu te lua dupa ele. Iti plac gecile de piele dar se poarta blanurile? Ramai la gecile de piele! Hainele care te fac sa te simti confortabil o sa te faca sa fii plina de incredere in tine, iar increderea e un clasic ce face mai mult decat orice trend.

9. Sexy nu e despre multa piele. E despre cum vorbesti, cum mergi, cum te porti tu pe tine. Classy inseamna sexy. Si nu uita ca atragi ceea ce devii.

8. Un cuvant bun, un zambet nu costa nimic. Si ai putea sa faci abuz de ele in anul care tocmai a venit.

7. Pastreaza-ti curat si frumos spatiul la care te intorci acasa. Fie ca e vorba de o camera, un apartament sau o casa. E zenul si spatiul tau personal. Am invatat ca o casa curata tine o minte curata si inspiratia vine doar din frumos.

6. Nu te mai compara cu altii. Povestea ta e unica. Tu ai lectiile tale de invatat, greselile tale de facut, bucuriile tale de trait. Si toate astea se intampla in propriul tau ritm. _MG_4068

5. Nu-ti cauta implinirea intr-un barbat. Implinirea vine de la tine si abia apoi gasesti un barbat demn de tine, cu care poti sa te bucuri de ceea de esti.

4.  Daruieste celor care au mai multa nevoie de ceva decat ai tu nevoie. 

3. Calatoreste! Uita de bani. Avem cu totii datorii, facturi, lucruri pe care ni le dorim achizionate. Insa pe mine calatoriile m-au imbogatit si m-au invatat lucruri pe care nu as putea sa le primesc niciodata din alta parte. Amintirile cu care ramai din calatorii sunt mai pretioase decat orice geanta scumpa sau pereche de pantofi.  Garantat 100% !

2. Elibereaza-te. De oamenii care nu sunt importanti pentru tine, de pantofi vechi pe care nu-i mai porti insa ii tii in debara pentru ca “poate intr-o zi”, de lucruri nefolositoare care doar iti incarca mintea si spatiul inutil.

1. Fii tu insati. Coloreaza-ti viata cum vrei tu, iesi din monotonie, iesi din multime si traieste dupa cantecul inimii tale. Cand simti ca e prea mult, opreste-te si plangi ca sa te descarci. Ca apoi sa o iei de la capat. Dar nu uita sa fii mai bun, mai iertator si mai darnic, zi de zi.

Pics by Ancira Adeon 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply