Fashion

NEW OBSESSION – FLASH TATTOOS

DSC_6622

Intodeauna am fost pasionata de arta tatuajelor si am fost, de multe ori, cat pe ce sa-mi si fac unul (probabil trebuia sa termin sticla aia de vin si sigur eram mai hotarata). Pacat insa ca n-am reusit :) dar nu e timpul pierdut. Pana imi fac curaj sa ma tatuez cu adevarat, am gasit solutia  pentru obsesia mea! Tatuaje temporare! Indiferent ca te tatuezi dintr-un motiv decorativ sau pentru ca vrei sa-ti exprimi sentimentele cu privire la ceva, in functie de desenul ales, aceste tatuaje temporare te vor face sa te indragostesti de ele. Sunt foarte multe modele in functie de colectii si arata al naibii de bine pe o piele bronzata!

Sunt foarte usor de aplicat si de dat jos si poti uita de accesorii pe toata perioada in care le porti. Eu le-am purtat prima data la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si credeti-ma ca toate fostele mele colege s-au declarat fane! E o moda noua in Romania dar care deja a prins foarte bine si nu-ti dai seama cat de mult iti plac decat in momentul cand deja le ai pe tine si iti vine sa le bagi in toate pozele, doar doar sa se vada :)))

Go try them, you`ll love it! DSC_6754DSC_6626DSC_6622DSC_6591DSC_6729DSC_6597DSC_6824DSC_6851

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Wall Street
  September 1, 2015 at 9:44 pm

  In primul rand, felicitari pentru blog si initiativa. Vis a vis de aceste tatuaje temporare.. sunt sigure, pot provoca reactii alergice, sunt reglementatori si reglementari care supervizea aceste.. de fapt ce sunt: produse cosmetice ?

  • Reply
   Sanziana
   September 5, 2015 at 10:38 am

   Multumesc frumos:) iar legat de tatuaje,nu am intalnit pana acum la nimeni reactii alergice dar mai multe info poti gasi pe site-ul lor

  Leave a Reply